Κουνάει… σεντόνι ο κίτρινος δικέφαλος

H AEK ήταν η μεγάλη κερδισμένη στη μάχη για το δεύτερο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ που ολοκληρώθηκε με χιτσκοκικό τρόπο και ο ΠΑΟΚ ο μεγάλος χαμένος, αφού προηγήθηκε δύο φορές απέναντι στον αποδεκατισμένο από απουσίες Παναθηναϊκό αλλά γνώρισε τελικά την ήττα με 2-3 και θα παίξει του χρόνου στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η τελευταία αγωνιστική των play offs της Σούπερ Λιγκ έκρυβε ανατροπές και συγκινήσεις, με τους δύο δικεφάλους να ακολουθούν την αντίθετη διαδρομή από την κόλαση στον παράδεισο και αντίστροφα. Η Ένωση τα… χρειάστηκε στη Νέα Σμύρνη, όταν ο Μασούρας έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πανιώνιο στο 21’, όμως οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ δεν το έβαλαν κάτω, κυνήγησαν την ανατροπή και τα κατάφεραν χάρη σε τέρματα των Μάνταλου (34’) και Αραούχο (81΄) που διαμόρφωσαν το τελικό 1-2.

Την ίδια στιγμή στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ιδανικός αυτόχειρας. Απέναντι στον αποδεκατισμένο από τις απουσίες Παναθηναϊκό οι «ασπρόμαυροι» της Θεσσαλονίκης προηγήθηκαν όχι μία αλλά δύο φορές, όμως οι «πράσινοι» παρ’ ότι αδιάφοροι και με σημαντικότατες ελλείψεις τους έκαναν τη ζημιά. Κλωναρίδης (28’), Λουντ (79’) και Μόλινς (93’) σκόραραν για το «Τριφύλλι» που επικράτησε 3-2 και έδωσε απαντήσεις. Από την άλλη τα γκολ του Μπίσεσβαρ (20’) και Πέδρο Ενρίκε (68’) δεν προσέφεραν απολύτως τίποτα στο «δικέφαλο του βορρά» που κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να χάσει μέσα από τα χέρια του το δεύτερο εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα