“Κουρέλι” η Χίλαρι – Τι ομολόγησε δημόσια η χαμένη των αμερικανικών εκλογών

Η Χίλαρι Κλίντον ακόμη δεν μπορεί να “χωνέψει” την ήττα της από τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.Ήθελα να κουλουριαστώ μ’ ένα καλό βιβλίο και να μην ξαναβγώ απ’ το σπίτι», ομολόγησε η υποψήφια των Δημοκρατικών για τα συναισθήματα που την κατέκλυσαν μόλις συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Χίλαρι Κλίντον στην πρώτη δημόσια εξομολόγησή της μετά την ήττα-σοκ στην αναμέτρηση με τον Ντόναλντ Τραμπ αποκαλύπτει πως αισθάνθηκε τις ημέρες που ακολούθησαν.

Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της εδώ και μια εβδομάδα, μιλώντας σε φιλανθρωπική εκδήλωση για παιδιά στην Ουάσιγκτον η Χίλαρι Κλίντον είπε:

«Παραδέχομαι ότι το να ΄ρθω απόψε εδώ δεν ήταν και το ευκολότερο πράγμα για μένα. Ξέρω ότι πολλοί από σας είναι πολύ απογοητευμένοι απ’ το αποτέλεσμα των εκλογών. Το ίδιο κι εγώ. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια».

«Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Την περασμένη εβδομάδα πολλοί αναρωτήθηκαν αν η Αμερική είναι η χώρα που πίστευαν ότι είναι. Το χάσμα που αποκάλυψε αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι βαθύ, αλλά ακούστε με. Αξίζει να πιστέψουμε στην Αμερική. Το αξίζουν τα παιδιά μας. Πιστέψτε στη χώρα μας, πολεμήστε για τις αξίες μας και ποτέ μην υποχωρείτε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα