Κουτίνιο: «Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

Και με τη… βούλα ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα είναι ο Φελίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος – αφού υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς – παρουσιάστηκε από τους «μπλαουγκράνα». Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός, μεταξύ άλλων, μίλησε για ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλους όσους έκαναν τα πάντα για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ελπίζω πως θα δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με πίστεψαν και θ’ ανταποκριθώ στις προσδοκίες μέσα στο γήπεδο».

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, ανέφερε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, ο Κουτίνιο ήταν ένας παίκτης που προσπαθήσαμε να πάρουμε από πέρσι το καλοκαίρι. Όλο το τεχνικό επιτελείο μας, ο Βαλβέρδε, ο Φερνάντες και ο Σεγκούρα τον ήθελαν πολύ. Δεν ήταν όμως εύκολο, ο Φελίπε ήθελε να έρθει εδώ, ήταν στους στόχους του και η υπομονή του έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Είναι ένας σταρ παγκοσμίου επιπέδου, τον ήθελαν κι άλλες ομάδες, όμως ήθελα πραγματικά να τον εντάξω στο πρότζεκτ του Βαλβέρδε και θέλω να ευχαριστήσω την Λίβερπουλ που του επέτρεψε να φύγει».

Ο Κουτίνιο, στην καθιερωμένη ολιγόλεπτη παρουσίαση εντός του αγωνιστικού χώρου στο Καμπ Νου, ενθουσίασε τους φιλάθλους που πήγαν να τον δουν. Όμως, για να τον παρακολουθήσουν να αγωνίζεται θα κάνουν αρκετή υπομονή. Η επίσημη αγωνιστική εμφάνιση εκτιμάται πως θα γίνει το Φλεβάρη. Ο Βραζιλιάνος – όπως επιβεβαιώθηκε και στις εξετάσεις –  ταλαιπωρείται από θλάση στον οπίσθιο δεξιό μηριαίο. Και θα λείψει για περίπου 20 μέρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα