Κουτρουμπής: «Βγαίνει η αυτοπεποίθησή μας»

Στυλοβάτης στην άμυνα, αλλά και σκόρερ… Ο λόγος για τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος αποδεικνύεται ότι μπορεί να προσφέρει με διάφορους τρόπους στον φετινό Παναθηναϊκό!

Ο άνθρωπος που πέτυχε το πρώτο γκολ των «πράσινων» κόντρα στον Λεβαδειακό, μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας, αλλά και τα ματς που ακολουθούν…

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε φάσεις, αλλά δεν μας βγήκαν, παρότι πέτυχα εγώ ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πιο σοβαρό παιχνίδι, βάλαμε και άλλα γκολ και κερδίσαμε δίκαια το ματς. Ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με τον πρώτο, δουλεύαμε πολύ από την αρχή και νομίζω ότι βγήκε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι βγαίνει η αυτοπεποίθησή μας. Το δείξαμε και στα πιο δύσκολα ματς με τον Ολυμπιακό και με τον ΠΑΟΚ και σε όλα τα ματς, γιατί κανένα δεν είναι εύκολο. Από την πρώτη στιγμή αυτό είναι το στυλ του παιχνιδιού μας. Ο κύριος Αναστασίου μας έχει πει ότι όποτε μπορούμε, να βοηθάμε επιθετικά και αυτό κάνουμε.

Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Η Ξάνθη θέλει μόνο τη νίκη, αλλά και εμείς το ίδιο, διότι θέλουμε να αρχίσουμε τα play off με τους ίδιους βαθμούς με τον ΠΑΟΚ. Θα έχουμε απουσίες, ακολουθεί και το ματς με τον ΟΦΗ που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό. Πάμε για τη νίκη και στα δύο ματς. Δεν νομίζω πως σκεφτόμαστε τώρα τον ημιτελικό. Πρώτα θα κοιτάξουμε την Ξάνθη και μετά θα προετοιμαστούμε για τον ημιτελικό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα