Κουτσελίνη: “Η μικρή ηρωίδα μου πάλεψε πολύ να κρατηθεί στη ζωή”

 

 

Όταν όλες οι ελπίδες της έδειχναν να εξανεμίζονται, τότε η Ζήνα Κουτσελίνη έμαθε πως είναι έγκυος. Η γλυκιά παρουσιάστρια γέννησε την κορούλα της, όταν εκείνη ήταν μόλις 7 μηνών και δόθηκε μία πραγματικά μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Κυρίως από την μικρούλα, την οποία η Ζήνα Κουτσελίνη χαρακτηρίζει ηρωίδα.

Ιδού η συγκινητική ανάρτηση της παρουσιάστριας στα social media για την κορούλα της η οποία γίνεται σήμερα 6 ετών.

“Σαν σήμερα περίπου τέτοια ώρα γεννήθηκε η μόλις επτά μηνών Έμμα μου, το φως μου! Είναι η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου. Η μικρή ηρωίδα μου πάλεψε πολύ να κρατηθεί στη ζωή!!! Ο πρώτος της υπέρηχος με συντρόφευσε σε όλη μου την εγκυμοσύνη που την πέρασα στο κρεβάτι με κλειστά παράθυρα…

Θα τα άνοιγα μόνο όταν θα έρχονταν στη ζωή εκείνη… Όλα είναι σε ένα κουτί… ο υπέρηχος με το χασμουρητό της, η εικόνα της παναγίας που καθημερινά προσευχόμουν, η μοναδική φωτογραφία που έχω ως εγκυμονούσα! Γίνεται έξι ετών αύριο!

Όταν μεγαλώσει λίγο ακόμη θα της μεταδώσω τη δύναμη της πίστης! Αυτή την κράτησε ζωντανή! Εγώ και ο μπαμπάς της μαθαίνουμε κοντά της πως η ζωή αξίζει όταν τη λούζει το φως της!!! Είναι το δικό μας παραμύθι…”, έγραψε η Ζήνα Κουτσελίνη.

zina

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα