Κουτσούμπας: «Εγερτήριο πάλης τα δύο συλλαλητήρια που οργανώνει το ΚΚΕ»

«Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα είναι εκείνα που “πληρώνουν το μάρμαρο” των ιμπεριαλιστικών πολέμων και γίνονται “κρέας για τα κανόνια”, για τα συμφέροντα μιας χούφτας εκμεταλλευτών». Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε άρθρο του στην εφημερίδα Real news ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Όπως υπογραμμίζει αυτό είναι το βασικό μήνυμα που θέλει να στείλει το ΚΚΕ με τα μεγάλα συλλαλητήρια που οργανώνει στην Αθήνα στις 27 Φεβρουαρίου και στην Θεσσαλονίκη στις 6 Μαρτίου και τα οποία είναι ένα προσκλητήριο «ενάντια στον εφησυχασμό που καλλιεργεί η κυβέρνηση, αλλά και στην αδιαφορία και στον αποπροσανατολισμό που καλλιεργούν όλες οι αστικές πολιτικές δυνάμεις για να τυφλώσουν το λαό μας».

Προσθέτει ότι τα συλλαλητήρια αυτά είναι «ένα εγερτήριο πάλης ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, ενάντια στους επικίνδυνους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην περιοχή μας».

Κανείς δεν μπορεί να επαναπαυθεί «με το κυβερνητικό “παραμύθι” πως δήθεν η χώρα μας είναι ένας “πυλώνας σταθερότητας σε ένα τρίγωνο αστάθειας”» από τη στιγμή που στη “γειτονιά” μας για άλλη μια φορά “βράζει ο τόπος” τονίζει στο άρθρο του ο κ. Κουτσούμπας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα