Κούνησε μαντίλι και ο Ολυμπιακός Βόλου!

Λίγες μέρες μετά το τέλος του Εργοτέλη από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την αποχώρησή του από τη διοργάνωση της Football League, άρα και την επιστροφή στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού Βόλου να βιώσει την ίδια πικρή ιστορία.
Είχαν μείνει 13 παίκτες στην ομάδα και αφού κατάλαβαν πως δεν πρόκειται να πάρουν καμία εγγύηση αποφάσισαν με κοινή ανακοίνωση να εξαγγείλουν το τέλος των υπηρεσιών τους στο σύλλογο του Βόλου, με σκοπό να βρουν – έστω και μέσα σε δέκα μέρες – καινούρια ομάδα στην καριέρα τους.

Είναι η τέταρτη επαγγελματική ομάδα που διαλύεται μεσούσης των πρωταθλημάτων τον τελευταίο χρόνο μετά τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη και τη Νίκη Βόλου. Ίσως είναι τυχαίο που αφορά τέσσερις ομάδες από δύο πόλεις, ίσως πάλι είναι δείγμα του πόσες επαγγελματικές ομάδες μπορεί να στηρίξει μία επαρχιακή ελληνική πόλη. Όπως και να έχει, είναι κρίμα για τις τέσσερις ΠΑΕ που έφτασαν όχι μόνο να αγωνίζονται στη Super League, αλλά κάποιες από αυτές να πρωταγωνιστούν.

Η ανακοίνωση των 13 παικτών αναφέρει: «Η θέση μας απέναντι στην ομάδα και στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή ήταν ηθική και έντιμη. Μέχρι και σήμερα περιμέναμε μία ενημέρωση είτε από τα μέλη της νέας διοίκησης είτε από τους πρώην παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου για το τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα, ώστε να αποφασίσουμε για το αν θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον Ολυμπιακό Βόλου. Όμως, παρά τις υποσχέσεις που μας έδωσαν, μέχρι και σήμερα δεν είχαμε καμία ενημέρωση από τους ανθρώπους εκείνους που ανέλαβαν πρόσφατα τις τύχες της ομάδας, για το αν θα επιστρέψουμε να αγωνιστούμε ή όχι.

Ως εκ τούτου ζητάμε από τους υπεύθυνους να κατανοήσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, έστω κι αν δεν ευθύνονται οι ίδιοι και να υπογράψουν άμεσα τη λύση των συμβολαίων μας, ώστε να μην χάσουμε τη μεταγραφική περίοδο. Εμείς μέχρι σήμερα ήμασταν εδώ.
Τις εγγυήσεις για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι τις ζήτησαν όλοι οι παίκτες και όχι μόνο όσοι έχουν καταθέσει προσφυγή. Ήμασταν ομάδα από το καλοκαίρι και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως ομάδα μέχρι την τελευταία στιγμή.
Δημήτρης Αρβανίτης, Νίκος Μπουτζίκος, Σταμάτης Καρράς, Αλέξανδρος Ζέρης, Φίλιππος Σκοπελίτης, Ανέστης Νάστος, Γρηγόρης Κυζιρίδης, Τάσος Δασκαλάκης, Σταύρος Παναγιώτου, Σπύρος Γκουγκούδης, Ντάριο Φερνάντες, Κώστας Αλαμάνης, Δημήτρης Κεσίδης»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα