Κούπα… στο Θέατρο των Ονείρων για τη Λέστερ

Το σενάριο γίνεται πραγματικότητα… Ο Λουίς Φαν Γκάαλ είναι πιθανό να προσφέρει το μεγαλύτερο δώρο στην ιστορία της Λέστερ, καθώς η ισοπαλία της Τότεναμ στο τελευταίο παιχνίδι της, δίνει το δικαίωμα στις «αλεπούδες» του Κλαούντιο Ρανιέρι να σηκώσουν… κούπα με μία νίκη.

Μία νίκη, η οποία δεν είναι απίθανο να επιτευχθεί στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο θρυλικό Ολντ Τράφορντ. Ακόμη και να μην νικήσει η Λέστερ τους «κόκκινους διάβολους», χρειάζεται μόνο μία νίκη στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της και το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα, κατακτώντας τον τίτλο στην Premier League.

Είναι εκπληκτικό ότι η Λέστερ ξεκίνησε με πιθανότητες 5.000 προς ένα για την κατάκτηση του τίτλου, γεγονός που σημαίνει ότι όποιος πόνταρε έστω και 10 λίρες, θα πάρει 50.000 λίρες! Η εξέλιξη πάντως των πονταρισμάτων ήταν απίστευτη.

Ξεκίνησε με το 5.000 προς ένα τον Αύγουστο. Τον Σεπτέμβριο έγινε 1.500 προς ένα. Τον Οκτώβριο παρέμεινε στο ίδιο. Το Νοέμβριο πήγε στο 500 προς ένα. Τον Δεκέμβριο πήγε στο 66 προς ένα. Τον Ιανουάριο κατρακύλησε στο 16 προς ένα. Το Φεβρουάριο έπεσε κι άλλο στο εφτά προς ένα. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο γύρισε στο… αρνητικό, καθώς η απόδοση πήγε στο 4 προς 7. Τον Μάιο, πλέον, είναι στο ένα προς 16 και σύντομα, θα… κλείσουν τα πονταρίσματα, καθώς ο Ρανιέρι θα είναι και βαθμολογικά πρωταθλητής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα