Κούρος: «Με την αποχώρηση Γιαννούλη, ανοίγει κι ο δικός μου δρόμος»

Το γεγονός ότι η αποχώρηση του Κώστα Γιαννούλη για τον Ολυμπιακό μπορεί να του ανοίξει το δρόμο για την καθιέρωση στον Ατρόμητο, παραδέχθηκε ο Αλέξανδρος Κούρος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο αριστερός φουλ μπακ των Περιστεριωτών μίλησε για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά και για την αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κούρος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη νίκη του Ατρομήτου επί του Ηρακλή Ψαχνών:
«Ήταν περίεργο παιχνίδι, λόγω και των καιρικών συνθηκών. Το μόνο που κρατάμε είναι η νίκη και αυτό έχει σημασία για εμάς».

Για το γκολ που πέτυχε:
«Όχι, δε το είχα δοκιμάσει ξανά. Μου ήρθε εκείνη τη στιγμή η απόφαση και με βοήθησε πολύ ο αέρας».

Για την αποχώρηση του Παράσχου και γενικότερα την εικόνα της ομάδας:
«Κατά την προσωπική μου άποψη, υπάρχουν αρκετά πράγματα που παίζουν ρόλο. Είμαστε στην 4η αγωνιστική και είναι δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα. Υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες κι ο Ατρόμητος θα δείξει σύντομα το ταλέντο του, αφού έχει πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

Για τη δική του παρουσία:
«Σίγουρα άνοιξε ο δρόμος με την μεταγραφή του Γιαννούλη στον Ολυμπιακό, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Αλλά πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω κι άλλο για να μπορέσω να καθιερωθώ».

Για τη θέση του στο γήπεδο:
«Είχα ξεκινήσει ως αριστερό μπακ από την αρχή της καριέρας μου, αλλά για μικρό χρονικό διάστημα χρησιμοποιήθηκα και ως στόπερ».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Όνειρό μου είναι να παίξω στο εξωτερικό, αλλά αυτό θα έρθει με τη δουλειά στην ομάδα που είμαι και να μπορέσει και εκείνη να πετύχει τους στόχους της».

Για το επικείμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα:
«Θέλω να παίξω σε αυτό το παιχνίδι. Για τέτοια παιχνίδια ζει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Είναι δύσκολο και παράλληλα ωραίο παιχνίδι. Μακάρι να βγούμε εμείς νικητές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα