Κούσας: «Πρωτόγνωρο για τον Παναιτωλικό…»

Για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, τον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά και εκείνον που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Γιώργος Κούσας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sport24 Radio 103,3:
«Έχουμε πολύ καλά στημένα. Τα δουλεύουμε στην προπόνηση και σαν στόπερ έχουμε καλή επαφή με το κεφάλι και πετυχαίνουμε γκολ. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όσο ψηλότερα τόσο καλύτερα για μας. Είναι κάτι καινούργιο για την ομάδα να βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία και είναι ό, τι καλύτερο.

Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή. Χρειαζόμασταν χρόνο για να δέσουμε. Τα καταφέραμε. Μας βοήθησε ο προπονητής και ο κόσμος μας να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Δεν έχει αλλάξει το στυλ της ομάδας αλλά έχουν έρθει παιδιά με πολύ καλή ποιότητα που μας βοηθούν πολύ. Έχουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια τώρα. Αν περάσουν αυτά και πάρουμε κάτι μπορούμε να κοιτάζουμε ψηλά.

Δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, γιατί οι ομάδες που έρχονται με προβλήματα είναι πιο σφιχτές. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση ο Κέβιν και πέτυχε δύο γκολ. Με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να μην κλειστούμε και να πάρουμε κάτι θετικό.

Γίνεται πολύ καλύτερο πρωτάθλημα από τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή ομάδα. Οι μικρομεσαίες ομάδες χτυπάνε όλους τους αγώνες. Ο Ολυμπιακός έχει την πιο ποιοτική ομάδα και πιστεύω θα καταλήξει πρώτος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα