Κράξιμο Βόκολου, αποστασιοποίηση Αναστασίου

Το άγριο πρόσωπο του Λεωνίδα Βόκολου είδαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά τη νέα ήττα της ομάδας, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα από τον Πανιώνιο, την ίδια στιγμή που ο Γιάννης Αναστασίου μετράει μέρες στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Όλη την εβδομάδα, τόσο εκείνος όσο και ο Τάκης Φύσσας προσπαθούσαν να θέσουν τους παίκτες σε κατάσταση μάχης, ωστόσο δεν πέτυχαν τον στόχο τους, γεγονός που αποδείχθηκε από την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης. Πολλοί παίκτες δεν παρουσιάστηκαν «κεφάτοι», ενώ η ομάδα γενικότερα δεν εμφανίστηκε έτοιμη σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Η κατάσταση αυτή, βεβαίως, δεν βαρύνει μόνο τους παίκτες, αλλά κυρίως τον προπονητή, Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος φαίνεται ότι έχει χάσει το παιχνίδι στα αποδυτήρια, όχι τόσο σε επίπεδο πειθαρχίας, όσο σε επίπεδο εμπιστοσύνης των παικτών στις ιδέες του και στις ικανότητές του.

Ο Λεωνίδας Βόκολος πάντως, υποκαθιστώντας τον τεχνικό της ομάδας, άσκησε δριμύτατη κριτική στους παίκτες και τους έθεσε προ των ευθυνών τους, λέγοντας πως άπαντες θα κριθούν στη συνέχεια.

Όσον αφορά τον Γιάννη Αναστασίου, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απομάκρυνσή του. Οι οπαδοί έχουν ζητήσει από τη διοίκηση την αντικατάσταση του Έλληνα προπονητή, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος, που θέλει να τον κρατήσει, πιέζεται από τους συνεργάτες του να προχωρήσει σε αλλαγές, προκειμένου να επανέλθει το κλίμα και να μη χαθεί πρόωρα και ο στόχος του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα