«Κρίμα να χαθεί μία μοναδική ευκαιρία»

 

Ήταν αναμενόμενο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην έχει ιδιαίτερη υπομονή με το σχήμα της ΚΕΔ, καθώς πέραν του κυρίου Γκρούτση ο οποίος τοποθετήθηκε από τους υπόδικους πρώην παράγοντες της ΕΠΟ, έχει οριστεί ως επιδιαιτητής ο Κύρος Βασάρας, τον οποίο οι «πράσινοι» περιμένουν στη γωνία.

Με αφορά τη διαιτησία του αγώνα Ηρακλής – Ολυμπιακός, ο Γιάννης Αλαφούζος εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΚΕΔ, αν και εδώ που τα λέμε ήταν υπερβολικός, καθώς το χέρι-πέναλτι που κέρδισαν οι Πειραιώτες στο Καυτανζόγλειο ήταν «πεντακάθαρο». Το ότι στο παρελθόν δεν έχουν δοθεί δεκάδες αντίστοιχα πέναλτι κατά του Ολυμπιακού είναι άλλου… παππά ευαγγέλιο, ενώ και ο ΠΑΟ δεν έχει αδικηθεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα για να ομιλεί. Ωστόσο, προσέχει για να έχει και κυρίως προειδοποιεί πως δεν θα ανεχτεί ορισμούς συγκεκριμένων διαιτητών, γνωρίζοντας πως ο Γκρούτσης ήδη λειτουργεί υπέρ αυτής της «φιλοσοφίας». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου στη Διαιτησία της Super League, προβλέπει το 50-50 για ΟΛΕΣ τις ομάδες, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά με βάση τον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Περιμένουμε να πληροφορηθούμε λοιπόν, την πειθαρχική κρίση για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Θέλουμε όμως, να επισημάνουμε στον κ. Βασάρα, ότι θα είναι κρίμα γι’ αυτόν να χαθεί η μοναδική ευκαιρία που του εμφανίσθηκε να συμμετέχει στο συμμάζεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σαραϊδάρης γνωρίζει καλά τι διακυβεύεται από πρώτο χέρι, ως εκπρόσωπος της Super League,   όσο δε για τον τοποθετημένο από τους υπόδικους της ΕΠΟ κ. Γκρούτση, βαστάμε μικρό καλάθι.

Και κάτι ακόμα που αφορά τον κ. Βασάρα. Η υστεροφημία του και ο τίτλος του «εκλεκτού» της UEFA, θα κριθεί και από την αντοχή που θα επιδείξει να μην υποκύψει στις πιέσεις που του ασκούνται, να επανέλθουν σε ενέργεια Παπάδες, διάκοι και εξαπτέρυγα της ελληνικής διαιτησίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα