Κρίμα το μπόι του!

Όσοι είχαν την τύχη να τον μελετήσουν πριν καν ενηλικιωθεί στα πρώτα του βήματα στην ΑΕΚ είχαν αντιληφθεί πως πρόκειται για ένα παιδί με τρομερά αγωνιστικά προσόντα, με απίθανο ταλέντο και με μοναδικό ζητούμενο να δουλέψει σκληρά για να γίνει ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης. Δυστυχώς, όμως ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δείχνει να μην έχει δουλέψει όσο θα έπρεπε. Σήμερα είναι 25 χρονών, έχει ακόμη δέκα γεμάτα χρόνια μπροστά του, αλλά αφού δεν βελτιώθηκε την τελευταία εξαετία δουλεύοντας στην προηγμένη Ιταλία, πότε θα το κάνει;

Το ότι έχει περάσει από επτά ομάδες τα λέει όλα. Πουθενά δεν μπορεί να στεριώσει, διότι στην αρχή εντυπωσιάζει με τα προσόντα του, αλλά μετά «βαλτώνει» με την τεμπελιά του και τη νωθρότητα του. Κρίμα, διότι στην καλή του μέρα κάνει τη διαφορά.
Με ύψος 1,93 είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, αρκετά κοντρολαρισμένος, έχει φοβερό σουτ, καλή κάθετη και αντίληψη. Ωστόσο, στην κακή του μέρα είναι απρόσεκτος, βαδιστής και αρνητικός παράγοντας. Αυτά τα λένε και οι ιταλοί δημοσιογράφοι που τον κατέκριναν για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της Τζένοα με την Κάπρι.
Το συμβόλαιό του σε ένα χρόνο τελειώνει και η ιταλική ομάδα είναι σίγουρο ότι θα ψαχτεί να τον πουλήσει όσο-όσο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα