Κρατάει τις ισορροπίες, δεν έχει τα χρήματα

Με τα μεγάλα συμβόλαια να φτάνουν τις 500.000 ευρώ, ένας ποδοσφαιριστής με αμοιβές 3.500.000 στα αποδυτήρια δημιουργεί θέμα. Αυτή είναι η εικόνα των αποδυτηρίων της ΑΕΚ με τον Φαν ντερ Φάαρτ.

Ωστόσο, αυτό λύνεται. Το πρόβλημα δεν είναι οι ισορροπίες, αλλά το ρευστό. Τις ισορροπίες ξέρει να τις λύνει η διοίκηση, αν έχει σθένος, λέγοντας στους παίκτες: «Αυτός εδώ ο παίκτης είναι η μεγάλη μας μετοχή για το πρωτάθλημα. Ποντάρετε πάνω του για να ανεβείτε και εσείς. Χρησιμοποιήστε τον για να ανέβει και το δικό σας κασέ. Πρέπει να υπάρχει αγωνιστική κολώνα για να κάνουμε την υπέρβαση. Τα λεφτά που παίρνει δε σας αφορούν!». Και τελειώνει εκεί η κουβέντα.

Ο Μελισσανίδης δεν φώναξε πρόσφατα στα Σπάτα για να τρομάξει τους παίκτες, αλλά για να στείλει μήνυμα, πως είναι το απόλυτο αφεντικό.  Δεν θα έχουν ποτέ πρόβλημα τα αποδυτήρια της ΑΕΚ με το συγκεκριμένο αφεντικό. Το θέμα είναι μόνο αν έχει τα λεφτά να κάνει όλες αυτές τις υπερβάσεις, ή αν τελικά οι συμφωνίες με τη NIKE, η είσοδος στο Χρηματιστήριο Λονδίνου και οι αναζητήσεις χορηγών για το γήπεδο, δεν είναι ακόμη έτοιμες να του προσφέρουν πόρους και για μεταγραφές επιπέδου Φαν ντερ Φάαρτ.

Από την άλλη, όμως, με Μπακάκη και Μάνταλό εκτός και με τους ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ να μην είναι διατεθειμένη να χαρίσουν κάστανα του χρόνου, πως αλλιώς μπορεί να μετουσιωθεί σε πράξη αυτή η φημολογούμενη διάθεση για πρωταθλητισμό, χωρίς έστω έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης στο ρόστερ.;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα