«Κρατήστε τον με το ζόρι!»

Τρελαμένοι εμφανίζονται οι φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου βλέποντας την ομάδα τους να αποδίδει διαστημικό ποδόσφαιρο και να βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός. Τα… τηλεφωνήματα πέφτουν βροχή στα γραφεία του συλλόγου, με τον κόσμο να ρωτά τι γίνεται με την ανανέωση και να ζητά επιτακτική από τη διοίκηση να τον κρατήσει!

Τελικά την απάντηση την έδωσε ο Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε, αν και μάλλον δεν άρεσε στον κόσμο της ομάδας: «Είχαμε πει ότι θα συζητήσουμε το Δεκέμβρη κι έτσι θα γίνει. Το ξέρω ότι πάει αργά, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Μετά το ματς με το Αννόβερο θα τα πούμε με τον Γουαρδιόλα. Θέλουμε να τον κρατήσουμε, αλλά να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι αν τον χάσουμε, θα πάρουμε στη θέση του έναν εξαιρετικό προπονητή».

Αυτή η πιθανότητα, της φυγής, δεν αρέσει στον κόσμο που ακούει και τα σενάρια για τη Μάντσεστσερ Σίτι και ανησυχεί διπλά. Ο Καταλανός είναι μακράν ο κορυφαίος προπονητής των τελευταίων ετών, αφού οι ομάδες του παίζουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Και προφανώς γι’ αυτό και αναμένεται να δεχθεί προτάσεις το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα