Κριστιάνο Ρονάλντο… κατά Γκάρεθ Μπέιλ!

Ενός κακού, μύρια έπονται… Δύο συνεχόμενες ήττες και το κατρακύλισμα στην 3η θέση ήταν ικανές αιτίες για να προκαλέσουν ένταση στο εσωτερικό της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να εμφανίζεται εκνευρισμένος με τον Γκάρεθ Μπέιλ!

Εκεί που όλα φάνταζαν ιδανικά για τη «βασίλισσα», ξαφνικά… ξέσπασαν όλες οι πληγές του… Φαραώ! Η εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα και η νέα ήττα από τη Σεβίλλη στο πρωτάθλημα, έφερε τη Ρεάλ στην 3η θέση της Primera Division. Αυτό ήταν μόνο η αρχή. Διότι, απ’ ότι φαίνεται, υπάρχει… παρόν, αλλά και… μέλλον! Ήδη, η ισπανική MARCA δημοσίευσε την κόντρα μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ. Πορτογαλία εναντίον Αγγλίας! Ή σύγκρουση «γιγάντων». Ή ακόμη και… σύγκρουση συμβολαίων! Ο… παλιός στη Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, κόντρα στον… νέο Μπέιλ.

Ο Πορτογάλος, λοιπόν, εμφανίζεται πολύ εκνευρισμένος με τον συμπαίκτη του, διότι ο τελευταίος δεν τον… άφησε να εκτελέσει ένα φάουλ σε καλή θέση, στον αγώνα με τη Σεβίλλη. Σαφώς και συμβαίνουν αυτά σε μία ποδοσφαιρική ομάδα. Όμως ο πολύς Κριστιάνο Ρονάλντο, θεωρεί, κατά μία έννοια, αποκλειστικότητά του τις εκτελέσεις φάουλ και πέναλτι. Το σκηνικό έγινε αντιληπτό από πολλούς οπαδούς, αλλά και τους δημοσιογράφους στην Ισπανία, οι οποίοι το αναδεικνύουν ως πρώτο θέμα. Προφανώς, γνωρίζουν ακόμη περισσότερα για τα… περίεργα που λαμβάνουν χώρα στα αποδυτήρια της Ρεάλ. Η εκτέλεση του Μπέιλ ήταν… απογοητευτική και ο Ρονάλντο δεν έκανε καν προσπάθεια να κρύψει τον εκνευρισμό του, κάνοντας μορφασμούς μπροστά στις κάμερες, που είχαν επικεντρώσει στο πρόσωπό του!

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι παίκτες της Ρεάλ βρίσκονται… απέναντι ο ένας στον άλλον. Η καλή πορεία, όμως, είχε καλύψει κάθε… ατέλεια. Μόλις η ομάδα έπεσε στην 3η θέση και η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετατράπηκε από… σίγουρη υπόθεση, σε εξαιρετικά επισφαλής, τα κακώς κείμενα άρχισαν να αναδύονται στην επιφάνεια. Αναμένεται λοιπόν, η συνέχεια…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα