Κριτήριο η Ξάνθη για τον Μίτσελ Γκονζάλεθ!

Η κυριακάτικη αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Skoda Ξάνθη θα κρίνει, εν πολλοίς, την παρουσία του Μίτσελ Γκονζάλεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός κινδυνεύει να… πέσει στα Πηγάδια, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία.

Η κατάσταση στον Ολυμπιακό είναι κρίσιμη, καθώς οι σχέσεις της ιδιοκτησίας με τον προπονητή βρίσκονται στο χειρότερο σημείο από την ημέρα που ξεκίνησαν τη συνεργασία τους. Η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα, οι τεταμένες σχέσεις του Ισπανού με ορισμένους ποδοσφαιριστές, με αποκορύφωμα το επεισόδιο με τον Ιμπραϊμ Αφελάι και οι δηλώσεις του περί των μεταγραφών που έγιναν ή δεν έγιναν το καλοκαίρι, έχουν διαμορφώσει ένα ιδιαιτέρως αρνητικό κλίμα για τον Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, στην οποία τέθηκε ανοικτά θέμα προπονητή, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» αποφάσισε να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στον Ισπανό. Το παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για το μέλλον της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, είναι αυτό στην Ξάνθη. Η ομάδα της Θράκης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει ανέβει ψηλά στη βαθμολογία, αυξάνοντας τα κίνητρά της.

Το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει πολλούς και όχι μόνο τον Μίτσελ Γκονζάλεθ. Οι εξελίξεις ήταν πιθανό να «τρέξουν» νωρίτερα, αλλά η διοίκηση δεν θέλησε να προκαλέσει περαιτέρω αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας, πολύ δε περισσότερο σε μία περίοδο με συνεχείς αγώνες στο πρωτάθλημα, οι οποίοι θα κρίνουν σε ικανό ποσοστό τη μάχη για τον τίτλο. Η εξ αναβολής 11η αγωνιστική ενδεχομένως να αποδειχθεί κομβική για την πορεία της διοργάνωσης, καθώς ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη, με τον Αστέρα και ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ξάνθης, έχοντας «ανοικτό» και το θέμα του προπονητή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα