Κριτική… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον Αναστασίου

Τα δέκα λεπτά χαμένης συγκέντρωσης ευθύνονται για την ήττα στην Τούμπα. Τάδε έφη στους παίκτες του ο τεχνικός Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος όταν ήταν ποδοσφαιριστής, προφανώς αγωνιζόταν σε ομάδες με ολύμπια ψυχραιμία, την οποία δεν έχαναν ποτέ, ούτε όταν δέχονταν γκολ!

Όλα όσα ανέφερε στην ομιλία του ο 42χρονος τεχνικός, αφορούσαν τα… λάθη των παικτών του. Εκείνος προφανώς δεν έκανε τίποτε λάθος. Ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, αλλά ουδέποτε εξήγησε ποια… ευθύνη ανέλαβε και τι σημαίνει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη; Βεβαίως, ουδέποτε ρωτήθηκε από τους δεκάδες δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας, οι οποίοι, να υποθέσουμε, είχαν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν.

Όπως και να έχει, η ομάδα έπαθε μπλακ άουτ, για δέκα λεπτά μετά το πέναλτι χάθηκαν όλα, να μην επηρεάζονται οι παίκτες όταν δέχονται γκολ, πέρασε το ματς και πάμε για άλλα… και άλλα όμορφα ακούστηκαν από τον «πράσινο» κόουτς, ο οποίος βεβαίως, δεν έχει εξηγήσει – τεχνικά πάντα – πώς είναι δυνατόν η ομάδα του να παρουσιάζεται ανέτοιμη σε ΟΛΑ τα κρίσιμα ματς που καλείται να δώσει την τρέχουσα περίοδο;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα