«Κτυπάει» Μιράντα από Ατλέτικο η Τσέλσι!

Τον διεθνή Βραζιλιάνο αμυντικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιράντα, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της η ομάδα της Τσέλσι. Σύμφωνα με αναφορές στην Αγγλία, ο Ζοσέ Μουρίνιο ετοιμάζει πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του…

Η Τσέλσι έχει βάλει ως στόχο την επαναφορά της στους τίτλους εντός και εκτός Αγγλίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταρτίσει μία λίστα με παίκτες πρώτης γραμμής, οι οποίοι, όπως πιστεύει, θα αλλάξουν επίπεδο και εικόνα στην ομάδα του. Ο Μιράντα προορίζεται να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο κέντρο της άμυνας, με την παραχώρηση του Νταβίντ Λουίζ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των «μπλε», μία πρόταση της τάξεως των 25 εκατομμυρίων θα ικανοποιήσει τους Μαδριλένους. Η Τσέλσι φαίνεται πως έχει βάλει στο… στόχαστρό της την εκπληκτική ομάδα που παρουσίασε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς πήρε πίσω τον Βέλγο τερματοφύλακα, Τιμπό Κουρτουά και έχει ήδη αποκτήσει επισήμως τον επιθετικό Ντιέγκο Κόστα. Παράλληλα, έχει σχεδόν κλείσει τη μεταγραφή του Λουίς Φελίπε, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ. Εάν προχωρήσει και του Μιράντα, θα είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα μετακινηθεί στην Τσέλσι στη διάρκεια του τρέχοντος καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα