«Κυβέρνηση ειδικού σκοπού και εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας»

Επιμένει σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού και εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας ο Λεωνίδας Γρηγοράκος. Ο  αναπληρωτής υπουργός Υγείας, το επανέλαβε –όπως έκανε και το βράδυ της Τετάρτης-  σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Πέμπτη. Μιλώντας στον “ΣΚΑΙ” ανεφερε ότι «εδώ που φτάσαμε το ΠΑΣΟΚ τα συζητάει όλα προκείμενου να εκλέγει Πρόεδρος Δημοκρατίας».

«Στην τρίτη ψηφοφορία όλα παίζονται, εκτός από αλλαγή προσώπου», σχολίασε μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα της χθεσινής, πρώτης ψηφοφορίας, το οποίο χαρακτήρισε, μάλιστα ως «μπετόν αρμέ», ο  Λ. Γρηγοράκος. Όπως είπε «δεν νομίζω ότι ο Σταύρος Δήμας είναι ένα πρόσωπο που το πολίτευμα θα έπρεπε να του συμπεριφερθεί έτσι».

Αναφερόμενος στα σενάρια συγκρότησης κυβέρνησης ειδικού σκοπού και ορισμού ημερομηνίας εκλογών, ο κ. Γρηγοράκος διαμήνυσε πως “όλα συζητούνται. Πρέπει να πάμε σε συναινετικό κλίμα. Πρέπει όλοι να ρίξουμε νερό στο κρασί μας. Από κει και πέρα ίδωμεν. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πάμε σε συναινετική διαδικασία».

Πολιτική πρωτοβουλία για κοινό εθνικό μέτωπο ώστε να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες ζήτησε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ρήγας γραμματέας της ΚΟ ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον ίδιο σταθμό. «Αν πάμε σε κυβέρνηση εθνική σωτηρίας αλλάζουν όλα, αλλά δεν το δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ» εξήγησε. «Δεν μπορούμε να παίξουμε με το όνομα του υποψηφίου, αυτό θα ήταν ευτελές» επισήμανε ο κ. Ρήγας.

«Υπάρχουν κόμματα που θα καταστούν μοιραία για τον τόπο όπως η ΔΗΜΑΡ, που προσχωρεί σε μια άλλη αντίληψη όταν ο πρόεδρος της λεει ότι ‘πάμε σε λυτρωτικές εκλογές» διευκρίνισε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα