«Κυβερνάτε με πελατειακή λογική και με ρουσφέτια»

«Για εμάς είναι θετική εξέλιξη η έξοδος στις αγορές. Όμως δημιουργείτε στη κυβέρνηση σας, ένα τεχνητό success story για το οποίο εσείς μας κατηγορούσατε τα προηγούμενα χρόνια».

Με αυτά τα λόγια επιτέθηκε στην κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, από το βήμα της Ολομέλειας στη Βουλή.

Ο ίδιος –αμφισβητώντας τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας για την ανεργία- τόνισε ακόμα: «Ξεχάσατε ότι ως αντιπολίτευση λέγατε οι άνθρωποι είναι πάνω από τους αριθμούς». «Χρειάζεται ειλικρίνεια όταν μιλάτε ότι μειώθηκε η ανεργία. Η υπουργός Εργασίας, η κα. Αχτσιόγλου, τον Ιανουάριο του 2017 στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή είπε ότι περισσότεροι από 100.000 πληρώνονται με λιγότερα από 100 ευρώ το μήνα και αυτοί δεν είναι καταγεγραμμένοι ως άνεργοι. Υπάρχει φτωχοποίηση και η κατάσταση στην αγορά εργασίας είναι δύσκολη», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Ακόμα, ο κ. Θεοχαρόπουλος έκανε λόγο «για ηγεμονική ιδεολογία κρατισμού του ΣΥΡΙΖΑ» και υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο εμπορεύεται την ελπίδα, ενώ απέχει πολύ από ένα μακρόπνοο αναπτυξιακό σχεδιασμό αντίθετα, όπως είπε, διαχέεται από πελατειακή λογική και ρουσφετολογικές, συντεχνιακές διευθετήσεις.

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι το κόμμα του δεν θα ακολουθήσει μια λογική στείρας αντιπαράθεσης και θα στηρίξει διατάξεις που είναι μεταρρυθμιστικές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα