Κυκλοφόρησαν ολόκληρο ιστορικό

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού υπήρξαν διαρροές, όπως λένε από το Μαξίμου, εκ μέρους του Πάνου Παναγιωτόπουλου που εξέφραζε την δυσαρέσκεια του για την έξοδο από την κυβέρνηση. Έτσι κύκλοι του Μαξίμου κυκλοφόρησαν ένα μικρό ιστορικό. Και εκεί τονίζουν πως όταν επί κυβέρνησης Καραμανλή αντικαταστάθηκε από υπουργός Εργασίας έριξε την ευθύνη στον Ρουσόπουλο. Μάλιστα κινήθηκε πολύ γρήγορα και ήταν από τους πρώτους που στήριξε τον νυν πρωθυπουργό στην εσωκομματική μάχη διαδοχής. Και όταν ανέλαβε εκπρόσωπος της Ν.Δ κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες να «εξαφανίσει όσους περισσότερους καραμανλικούς μπορούσε».

Μάλιστα αυτός ήταν ο εμπνευστής της άτυχης δήλωσης του Πρωθυπουργού για τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Αυτός είχε καλέσει τηλεφωνικά την ΕΡΤ έξω από το σπίτι του Αντ. Σαμαρά και έστησε την υπόθεση προκειμένου να πάρει εκδίκηση.  Μια δήλωση που έγινε το ίδιο πρωί όπου η Βουλή αθώωνε με ψήφους και της αριστεράς τον πρώην Υπουργό για την υπόθεση Βατοπεδίου.

Παρά το ότι αντικαταστάθηκε στην πρώτη κυβέρνηση Σαμαρά ανέλαβε υπουργός Άμυνας, αλλά απογοήτευσε. Όμως και σαν υπουργός Πολιτισμού έχασε και την 3η ευκαιρία που του δόθηκε». Και καταλήγουν οι κύκλοι: «Τώρα που δεν υπάρχει Ρουσόπουλος ποιος ευθύνεται κατά τον «Κόκκινο Πάνο»; Όπως, λοιπόν, γίνεται αντιληπτό στο Μαξίμου φαίνονται αποφασισμένοι να μην αφήνουν αναπάντητες τις προκλήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα