Κυκλοφόρησε ο απόλυτος τουριστικός οδηγός 2016 του Πειραιά

 

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η ιστορική εφημερίδα, «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ», με 51 χρόνια καθημερινής παρουσίας στα δρώμενα του ευρύτερου Πειραιά και όλης της Αττικής, κάνει τη διαφορά εκδίδοντας τον ξενόγλωσσο Τουριστικό Οδηγό Πειραιά 2016. Με  τον εμπλουτισμένο σε ύλη και ανανεωμένο σε εμφάνιση Τουριστικό Οδηγό Πειραιά 2016, η πειραϊκή εφημερίδα δηλώνει παρούσα στην μεγάλη προσπάθεια για τον μετασχηματισμό του Πειραιά σε κύρια πολιτιστική και τουριστική πύλη της χώρας και βασικό λιμάνι κρουαζιέρας της Μεσογείου.

Ο Τουριστικός Οδηγός Πειραιά 2016 κυκλοφορεί στα αγγλικά και προσφέρεται δωρεάν στους τουρίστες, στο τμήμα αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων στο Α’ και Β’ terminal του ΟΛΠ, στο γραφικό τρενάκι του Πειραιά, στα κόκκινα και μπλε τουριστικά λεωφορεία, σε ξενοδοχεία της Αθήνας και του Πειραιά, σε κιόσκι στην Μαρίνα Ζέας, σε τουριστικά γραφεία, στην Πλ. Καραϊσκάκη, στους σταθμούς metro, στο Μοναστηράκι και στο Σύνταγμα.

Είναι χρηστικός και εμπλουτισμένος με χάρτες, πληροφορίες μετακινήσεων, επιλογές διασκέδασης, προτάσεις αγορών, αφιερώματα, αξιοθέατα, μνημεία, ιστορικές αναφορές, φωτογραφίες και παρουσιάσεις επιχειρήσεων ανά κατηγορία. Με το πρώτο κιόλας «ξεφύλλισμα» ανοίγει στους τουρίστες αλλά και σε όλους τους επισκέπτες, «παράθυρο» στον Πειραιά και στις ομορφιές του, δίνοντάς τους παράλληλα, πληθώρα προτάσεων και επιλογών για τα ψώνια και την διασκέδασή τους.

Οι τουρίστες αλλά και το ευρύ κοινό εκτός από την έντυπη έκδοση, μπορούν να «ξεφυλλίσουν» τον Τουριστικό Οδηγό 2016 στο www.tgpiraeus.com.

COVER

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα