Κυπελλούχος με… κάλπικο γκολ ο ΠΑΟΚ, 2-1 την ΑΕΚ

Στον απόηχο των θλιβερών επεισοδίων που προηγήθηκαν ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος για τη φετινή σεζόν.

Ο τρόπος με τον οποίο ο δικέφαλος της Θεσσαλονίκης έφτασε στη νίκη είναι σίγουρο πως θα συζητιέται για αρκετές ημέρες, καθώς στη φάση που έκρινε τον τελικό στο 82ο λεπτό ο Πέδρο Ενρίκε σκόραρε με το κεφάλι ενώ βρισκόταν σε εμφανή θέση οφσάιντ!

Οι Θεσσαλονικείς είχαν προηγηθεί στο 23’ με πλασέ του Μπίσεβαρ, αλλά δεν πρόλαβαν να χαρούν το προβάδισμά τους, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Χριστοδουλόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 με μακρινό σουτ και ενώ ο Γλύκος που φαινόταν ότι θα μπλοκάρει εύκολα έχασε την μπάλα μέσα από την αγκαλιά του.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέο Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (86’ Μαλεζάς), Τζάλμα Κάμπος (72’ Πέδρο Ενρίκε), Μπίσεσβαρ (88’ Κίτσιου), Πρίγιοβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Σιμόες (82’ Ούγκο Αλμέιδα), Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Πατίτο Ροντρίγκες (68’ Γαλανόπουλος), Αραούχο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα