Κυπριακό πρωτάθλημα: Απ’ τα πιο διεφθαρμένα!

ΑΚΟΥΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗΣ;

Άραγε ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Κύπρου γνωρίζει τα ευρήματα της έρευνας; Κάτι μας λέει πως ναι! Ο κύριος Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα πρέπει να έχει υπόψη του πως η Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών διεξήγαγε έρευνα και αποφάνθηκε πως το πρωτάθλημα Κύπρου είναι ένα από τα πέντε πιο διεφθαρμένα του κόσμου!
Δύο αφρικανικές χώρες, το Κονγκό και η Ζιμπάμπουε, και από την Ευρώπη η Γεωργία και το Καζακστάν συμπληρώνουν την πεντάδα που μάλλον θα κάνει περήφανο τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Κι όμως, τον συγκεκριμένο παράγοντα επέλεξε η FIFA να στείλει στην Ελλάδα για να… καθαρίσει και το δικό μας ποδόσφαιρο.
Να πούμε εδώ ότι η έρευνα δεν πραγματοποιήθηκε από κάποιους τυχάρπαστους, αλλά από ένα γκρουπ πραγματικά ενεργών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρεται για την πρόοδο του αθλήματος και που προσέγγισε εν ενεργεία ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο με απόλυτη εχεμύθεια. Το πόρισμα μάλιστα αναφέρει πως οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές σε ποσοστό 40% γνωρίζουν εκ των προτέρων πως ένα ματς είναι προσυμφωνημένο, χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι υποβοηθούν τη συμφωνία με την απόδοσή τους!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα