Κυρία με τα όλα της!

Η Μπάγερν Μονάχου κονιορτοποίησε την Άρσεναλ παίζοντας φανταστικά για ένα ημίχρονο. Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει φέτος να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση και το απέδειξε με την τεσσάρα στην  Μπάρτσα. Η Σίτι γουστάρει κι αυτή να αποδείξει πως μεγαλώνει και στην Ευρώπη, ενώ η Ρεάλ είναι πάντα Ρεάλ και η Ατλέτικο έχει αποκτήσει την τεχνογνωσία. Όμως η ομάδα που έκανε το πιο ολοκληρωτικό 90λεπτο ήταν μακράν η Γιουβέντους.

Η αλήθεια είναι πως παίζοντας για 70 λεπτά με παίκτη παραπάνω δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι είδε την Πόρτο να μοιάζει με νάνο και τη Γιουβέντους με γίγαντα. Όποτε τολμούσαν οι Πορτογάλοι να περάσουν τη σέντρα, ο Πιάνιτς, ο Κεντίρα, ο Άλεξ, ο Κουαδράδο και ο Λιχστάινερ όρθωναν ανάστημα και έκλεβαν κι αν τυχόν δεν αναχαίτιζαν εκείνοι, υπήρχε ο Κιελίνι, μία άμυνα μόνος του.

Οι Πιάνιτς και Κεντίρα, μάλιστα, δεν είναι μόνο ανασταλτικοί παίκτες, ήταν δημιουργικοί και εκτελεστικοί, δίνοντας βοήθειες στους ούτως ή άλλως επαρκέστατους Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα και Ιγκουαίν. Όταν, μάλιστα, έχεις στον πάγκο παίκτες όπως ο Πιάτσα, ο Μαρκίζιο και ο Ντάνι Άλβες, τότε τι να πεις, σηκώνεις τα χέρια ψηλά.

Η Γιουβέντους είναι σε εξαιρετική κατάσταση, βρίσκεται ήδη στην οκτάδα και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόπερσι έφτασε στον τελικό και πέρσι αποκλείστηκε από την Μπάγερν, ενώ βρισκόταν μία ανάσα μακριά από την πρόκριση…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα