Κυριακίδης: «Προτιμώ τον Κλάους από τον Ανσαριφάρντ»

Ο Δημήτρης Κυριακίδης είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες την τελευταία διετία και σε συνέντευξή του στο σταθμό Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης μίλησε για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, σε σύγκριση με τον Κλάους Αθανασιάδη:

«Υπάρχουν πολλοί καλοί επιθετικοί αλλά εξαρτάται από τη φόρμα στην οποία βρίσκεται ο καθένας. Και τον Αθανασιάδη που τον έχω αντιμετωπίσει και σε εμένα αλλά και στις ομάδες έχει δημιουργήσει δυσκολίες. Βέβαια, δεν είναι φορμαρισμένος αυτή τη στιγμή.

Μια ομάδα κοιτάει πάντα να έχει το καλύτερο δυνατό ρόστερ και ο ΠΑΟΚ κοιτάει σε κάθε παιχνίδι την νίκη και αυτή πολλές φορές έρχεται από τον επιθετικό. Σαφώς ο Αθανασιάδης δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά σαν επαγγελματίας έχει παιχνίδια και είναι έμπειρος και πιστεύω να τον βοηθήσει το χθεσινό παιχνίδι και να ανέβει η ψυχολογία του.

Θα διάλεγα Αθανασιάδη γιατί έχει δείξει ότι δεν στηρίζεται τόσο στο ομαδικό παιχνίδι. Έχει βάλει γκολ καθαρά δικά του. Είναι μεγάλη υπόθεση να μπορεί το γκολ να είναι δικό του ενώ ο Ανσαριφάρντ έχει βάλει γκολ μέσα από ομαδική προσπάθεια. Υπομονή και να μην ξεχνάμε όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό είναι μεγαλύτερες οι απαιτήσεις και νομίζω ότι και για τον ίδιο θα είναι ένα μεγάλο τεστ για να αποδείξει ότι άξιζε αυτά που έκανε τόσο καιρό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα