Κωστής Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση θα υποχωρήσει και πάλι στο θέμα της Eldorado, αλλά η ζημιά θα έχει γίνει

Η κυβέρνηση «αυτοϋπονομεύεται στο θέμα των επενδύσεων» επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση θα υποχωρήσει και πάλι στο θέμα της Eldorado, αλλά «εν τω μεταξύ, όμως, η ζημιά θα έχει γίνει».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Νέα Σελίδα, ο κ. Χατζηδάκης  υπογραμμίζει  επίσης ότι «η θέση της ΝΔ είναι ξεκάθαρη. Προφανώς οι κανόνες δικαίου είναι σεβαστοί, αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορεί να αγνοεί κανείς ότι για να δημιουργήσουμε νέες δουλειές ένα είναι το βασικό εργαλείο: οι ιδιωτικές επενδύσεις».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στην ρύπανση στον Σαρωνικό, κάνει επίσης λόγο για «σαφείς πολιτικές ευθύνες» για τις οποίες, όμως, όπως λέει, «ουδείς παραιτείται».

Αναφέρει τέλος ότι οι συμφωνίες (με τους εταίρους) «δεν είναι γραμμένες σε πέτρα», και η ΝΔ εφαρμόζοντας γρήγορα ένα δικό της πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών, θα μπορέσει να πείσει για την σοβαρότητα και την αποφασιστικότητά της, ώστε να βελτιώσει εν συνεχεία την διαπραγματευτική θέση της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα