Κωστούλας: «Δεν είναι μπλόφα πως δεν θα κατέβουμε»

«Πολύ φοβάμαι ότι όσοι ανέβηκαν σε άρματα, τώρα εύχονται να ήταν μόνοι τους. Δύσκολο να έρθει η στιγμή που κανένας δεν θα είναι σε άρμα. Αλλάζουν οι σκέψεις όμως με τον καιρό και κάποιοι προτιμούν μοναχικούς δρόμους, που είναι και καλύτερα»!

Τα λόγια αυτά ανήκουν στον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του Metropolis της Θεσσαλονίκης και εξήγησε πως δεν είναι μπλόφα το ότι οι δώδεκα ομάδες της Super League δεν θα κατέβουν στο επόμενο πρωτάθλημα αν δεν επέλθουν αλλαγές. Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν είναι απειλή. Κάναμε μια ειλικρινή κουβέντα μεταξύ μας και είπαμε όλες οι ομάδες να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά χάνοντας 500-800 χιλιάρικα μέσο όρο. Δεν τα έχουμε αυτά τα χρήματα, οπότε γιατί να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα; Δεν μας βγαίνουν οι προϋπολογισμοί, έχουμε τεράστια έξοδα και ελάχιστα έσοδα. Το λιγότερο μια ομάδα μπαίνει μέσα 500 χιλιάδες τον χρόνο. Κανείς δεν θέλει να κάνει κάτι παράνομο, αλλά όταν μπαίνεις συνέχεια μέσα γιατί να συνεχίζεις; Εμείς είμαστε οι δώδεκα μικρές ομάδες. Τα στοιχεία των μεγάλων δεν τα ξέρουμε. Για να έχουμε καλό προϊόν θα πρέπει να το κάνουμε πιο ανταγωνιστικό, για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να πουλήσουμε εισιτήρια. Κάναμε προτάσεις στην ΕΠΟ. Το σημαντικότερο θέμα είναι η διαιτησία, που έχει αποτρέψει πολύ κόσμο από το να πάει στο γήπεδο. Θα χρειαστεί να κάνουμε και εμείς στη Λίγκα τροποποιήσεις, ενώ θα παλέψουμε να βρούμε χορηγούς που θα βλέπουν κάτι υγιές για να βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε μαγικό ραβδί να κουνήσουμε και να τελειώσει. Έχουμε καταθέσει πρόταση για τη διαιτησία. Αν αναλάβει το θέμα των πληρωμών και των ποινών των διαιτητών η Λίγκα, γιατί τα δικά μας λεφτά διακυβεύονται, πιστεύω θα υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα»

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, πάντως, δεν συμφωνεί με τη μείωση των ομάδων της Super League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα