Κόκε… για αντικαταστάτης του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα!

Ο κύβος ερρίφθη… Ο Λουίς Ενρίκε όρισε τον διάδοχο του Τσάβι Ερνάντεθ στη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Κόκε της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» κλήθηκε να προτείνει την ενδεδειγμένη λύση για τη… μετά Τσάβι εποχή, καταλήγοντας στην περίπτωση του 23χρονου ποδοσφαιριστή των «ροχιμλπάνκος», ο οποίος αναμένεται να απασχολήσει έντονα το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από την Καταλονία, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές τόσο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όσο και με την αντίστοιχη της Ατλέτικο. Το «κλειδί» της ενδεχόμενης μεταγραφής έγκειται στη συμφωνία με τον παίκτη, καθώς υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιό του, η οποία μπορεί να καλυφθεί και να «υποχρεώσει» την Ατλέτικο να τον παραχωρήσει.

Η ιδιαιτερότητα στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά την απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην «Μπάρτσα» μέχρι το τέλος του 2015. Για την ακρίβεια, οι Καταλανοί μπορούν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή, αλλά δεν μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν μέχρι τον Γενάρη του 2016. Ως εκ τούτου, η μετακίνηση του Τσάβι, το καλοκαίρι, στην Αραβία, δημιουργεί ένα κενό έξι μηνών, το οποίο πρέπει να καλυφθεί με κάποιο τρόπο. Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορεί να δοθεί λύση, παρά μόνο εκ των έσω.

Εφόσον επέλθει συμφωνία με τον Κόκε, ο διεθνής Ισπανός θα μετακινηθεί στη Βαρκελώνη τον Ιανουάριο, οπότε και θα ανακτήσει τα δικαιώματά της η Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα