«Κόκκινοι διάβολοι»… Φορτούνης και Μαζουακού

Επέλαση των «κόκκινων διαβόλων» στο λιμάνι… Σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε το «παρών» στον τελικό κυπέλλου, έχοντας την προσοχή του στραμμένη στους Κώστα Φορτούνη, Αρτούρ Μαζουακού, ενώ στο «κάδρο» βρίσκεται και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, παρ’ ότι δεν αγωνίστηκε στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο εκπρόσωπος του βρετανικού συλλόγου δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό, ενώ και οι «ερυθρόλευκοι» αρκέστηκαν να πουν ότι οι αντιδράσεις τους αφορούν μόνο επίσημες προτάσεις.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στρέψει το βλέμμα της στην Ελλάδα, ενώ ένας από τους στόχους της έχει έμμεση σχέση και πάλι με τον Ολυμπιακό, καθώς ενδεχόμενη πώληση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα στους «μπέμπηδες», θα αποφέρει κέρδος και για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν δικαιώματα στον παίκτη, μέχρι να λάβουν την τελευταία δόση από την παραχώρησή του το καλοκαίρι του 2014.

Εκτός από τον σκάουτερ της Γιουνάιτεντ, στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρέθηκαν και αρκετοί ατζέντηδες, ανάμεσα στους οποίους ο Κάρλος Γκονσάλβες του Μάρκο Σίλβα και ο Νίκολα Ντάμιανατς των Σάσα Ζντιέλαρ και Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα