«Κόκκινοι μπέμπηδες» με 200 εκατομμύρια!

Πριν λίγες μέρες, ο Λουίς Φαν Γκάαλ δήλωσε πως του λείπουν πέντε βασικοί παίκτες για να κτυπήσει την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι. Η διοίκηση του Γιουνάιτεντ ανταποκρίθηκε στο… κάλεσμα και ενέκρινε το απαιτούμενο μπάτζετ. Ωστόσο, υπάρχει και μία παγίδα για τον Ολλανδό…

Ο Φαν Γκάαλ ξόδεψε 200 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι και θα έχει στη διάθεσή του άλλα 200 εκατομμύρια για την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Ολλανδός έχει εισπράξει τη δυσαρέσκεια τόσο του κόσμου, όσο και της διοίκησης, καθώς η εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε εντυπωσιακά. Παρ’ όλα αυτά, οι ιδιοκτήτες των «κόκκινων διαβόλων» προσφέρουν μία ακόμη – την τελευταία – ευκαιρία στον Λουίς Φαν Γκάαλ, να εφαρμόσει τα πλάνα του. Σε περίπτωση που δεν παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα την επόμενη περίοδο, είναι πολύ πιθανόν να αντικατασταθεί!

Ο Ολλανδός το έχει αντιληφθεί αυτό, καθώς είναι έξυπνος άνθρωπος και χρόνια στην… πιάτσα. Για τον λόγο αυτόν έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του και έχει συγκεκριμενοποιήσει τους μεταγραφικούς του στόχους. Η λίστα αφορά όντως πέντε παίκτες, στις θέσεις που εκείνος θεωρεί ότι χρειάζεται ενίσχυση. Στον σχεδιασμό του Φαν Γκάαλ βρίσκονται οι Ναθάνιελ Κλάιν από τη Σαουθάμπτον, ο Ματς Χούμελς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Κέβιν Στρούτμαν από τη Ρόμα, ο Μέμφις Ντεπάι από την PSV Αϊντχόβεν και ο Πάουλο Ντιμπαλά από την Παλέρμο.

Για τους πέντε αυτούς παίκτες πήρε έγκριση να ξοδέψει 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα θα κινηθεί για περιπτώσεις που λήγουν τα συμβόλαιά τους, όπως ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ, από τη Μίλαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα