«Κόκκινος διάβολος» ο Ματς Χούμελς!

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκτώντας τον διεθνή Γερμανό αμυντικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε τη μεγάλη αποκάλυψη του Μουντιάλ στη Βραζιλία και πρωταθλητής κόσμου, θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των δύο ομάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγραφή, που αποτελεί έκπληξη, θα ανακοινωθεί στη διάρκεια της εβδομάδας και ο παίκτης θα ξεκινήσει άμεσα προετοιμασία με τους «κόκκινους διάβολους».

Ο Ματς Χούμελς είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα και όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η εμπλοκή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αιφνιδίασε τους πάντες και η συμφωνία με την Ντόρτμουντ έκλεισε σε χρόνο ρεκόρ και δίχως πολλές συζητήσεις. Ο διεθνής Γερμανός αμυντικός έχει επίσης συμφωνήσει με τους «μπέμπηδες», ωστόσο η Μπαρτσελόνα αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο, τουλάχιστον μέχρι να πέσουν οι υπογραφές κα να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του παίκτη στην Μάντσεστερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα