«Κόλλημα» στο οικονομικό

Μέχρι χθες η μεταγραφή του Ορέστη Καρνέζη φάνταζε σίγουρη και ήταν απλά θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από την Μπενφίκα ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Σύμφωνα με την πορτογαλική «Record» όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και δεν είναι απίθανο μέχρι και να «ναυαγήσει» η μετακίνησή του στους «αετούς» της Λισαβόνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μπενφίκα είχε συμφωνήσει με την Ουντινέζε να πάρει τον παίκτη δανεικό για έναν χρόνο και εν συνεχεία να τον αγοράσει για τρία χρόνια, προτείνοντας στον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένες απολαβές για την επόμενη τετραετία.

Αυτό είναι το σημείο «τριβής» μεταξύ των δύο πλευρών καθώς ο Καρνέζης προτιμά να συμφωνήσει για τα λεφτά του πρώτου χρόνου και στη συνέχεια να υπάρξουν εκ νέου διαπραγματεύσεις. Η στάση της πλευράς του Ορέστη Καρνέζη, όπως γράφουν οι Πορτογάλοι, έχει εκνευρίσει τους ανθρώπους της Μπενφίκα που απείλησαν πως θα αποσύρουν την πρόταση!

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και σήμερα αλλά μοιάζει ξεκάθαρο πως η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μόνο αν ο Καρνέζης δεχθεί τους όρους για τετραετές συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα