«Κόλπο γκρόσο» με Κάμπελ και Ποντόλσκι η Ίντερ!

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ και του Λούκας Ποντόλσκι από την Άρσεναλ, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η ομάδα της Ίντερ, ενόψει της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου!

Οι Μιλανέζοι προσανατολίζονται να προτείνουν τον δανεισμό για έξι μήνες ή ενάμισι χρόνο του Τζόελ Κάμπελ, με την προοπτική να αγοράσουν τα δικαιώματά του στο μέλλον. Η ρήτρα αγοράς που ενδέχεται να προτείνουν ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια.

Όσον αφορά στον Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, οι Ιταλοί θα προτείνουν αρχικά ένα ποσό της τάξεως των 7 εκατομμυρίων ευρώ. Σε περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία με την Άρσεναλ, θα επιδιώξουν να «κλείσουν» τον παίκτη από τώρα, για το καλοκαίρι.

Στην Ίντερ εικάζουν πως δεν θα συναντήσουν πρόβλημα, καθώς ο Αρσέν Βενγκέρ δεν περιλαμβάνει στα βασικά του πλάνα τους δύο παίκτες. Παρότι κράτησε τον Κάμπελ το καλοκαίρι και δεν επέτρεψε τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα, δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κοσταρικανού και του ατζέντη του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα