«Κόλπο γκρόσο» με Καβάνι επιχειρεί η Ατλέτικο!

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι από την Παρί Σεν Ζερμέν θα επιδιώξει το καλοκαίρι η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο Ουρουγουανός επιθετικός θεωρείται βέβαιο πως θα αποχωρήσει από τους Παριζιάνους το καλοκαίρι και ως εκ τούτου οι «μνηστήρες» έχουν αρχίσει και συγκεντρώνονται έξω από την πρωτεύουσα της Γαλλίας. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποκάλυψε στο περιβάλλον του πως ο Καβάνι αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της ομάδας του για το καλοκαίρι, προκειμένου να συνθέσει μία τριάδα – φωτιά στην επίθεση, με τους Μάριο Μάντζουκιτς και Φερνάντο Τόρες.

Παράλληλα, θέλει να ανεβάσει την ψυχολογία του επίσης Ουρουγουανού, Ντιέγκο Γκοντίν, ο οποίος θα έχει έναν συμπατριώτη του στη Μαδρίτη. Ο Σιμεόνε είναι διατεθειμένος να δαπανήσει τα 60 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για την απόκτηση του Καβάνι και να επικρατήσει στη μάχη της διεκδίκησής του, έναντι των υπολοίπων μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Μία φήμη που κυκλοφόρησε αφορά την ενδεχόμενη απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς, ώστε να βρεθούν τα κονδύλια για τον Καβάνι, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τους «ροχιμπλάνκος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα