«Κόλπο γκρόσο» με Λουκάκου επιχειρεί η Γιουβέντους!

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Ρομελού Λουκάκου επιχειρεί να πραγματοποιήσει η Γιουβέντους, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!

Η «γηραιά κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου έχει αποφασίσει να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό για τη μεταγραφική της ενίσχυση, «κτυπώντας» παίκτες πρώτης γραμμής. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, ένας από τους βασικούς στόχους των Ιταλών είναι η απόκτηση του διεθνούς επιθετικού της Έβερτον, η οποία απέκτησε τον Βέλγο από την Τσέλσι με το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ήταν ρεκόρ στην ιστορία της.

Η Γιουβέντους φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και να έχει ξεκινήσει τις παρασκηνιακές κινήσεις για τη σπουδαία, εφόσον ολοκληρωθεί, μεταγραφή. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Βέλγων, η Έβερτον θα αξιώσει τουλάχιστον το ίδιο ποσό που δαπάνησε για τον παίκτη, γεγονός που ενδεχομένως να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο.

Σε κάθε περίπτωση, η Γιουβέντους κτυπάει μεγάλα ονόματα στο ποδοσφαιρικό παζάρι, με στόχο την ισχυροποίησή της, την καλύτερη πορεία τόσο στο Champions League και τη διατήρηση των σκήπτρων στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα