«Κόλπο γκρόσο» με Πογκμπά ετοιμάζει η «Βασίλισσα»!

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους επιχειρεί η Ρεάλ Μαδρίτης, ετοιμάζοντας πρόταση – μαμούθ ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στα ισπανικά ΜΜΕ, ο διεθνής Γάλλος βρίσκεται στο στόχαστρο της «βασίλισσας», η διοίκηση της οποίας προγραμματίζει την ενίσχυσή της σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να γίνει πιο ανταγωνιστική και να επιδιώξει την επίτευξη των στόχων της.

Οι τελευταίες «γκέλες» στο πρωτάθλημα και ο κίνδυνος να μην ανταποκριθεί η ομάδα στις υποχρεώσεις της, σε όλα τα μέτωπα, ως οφείλει να κάνει σαν κορυφαίος σύλλογος, έχει ενεργοποιήσει το μεταγραφικό επιτελείο και τον Κάρλος Αντσελότι. Η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή αποτελεί βασική κατεύθυνση για τους Μαδριλένους, καθώς η ομάδα παρουσιάζει δυσλειτουργία στο οργανωτικό και ανασταλτικό της κομμάτι, απέναντι σε συγκεκριμένο τύπο αντιπάλων.

Στη Μαδρίτη ευελπιστούν ότι θα πετύχουν τη συμφωνία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, το μεγάλο κόλλημα στη συγκεκριμένη ιστορία, είναι το γεγονός ότι η Γιουβέντους δεν επιθυμεί την αποδυνάμωσή της, ενώ βρίσκεται «ζωντανή» στη διεκδίκηση όλων των στόχων της σε Ιταλία και Ευρώπη. Το ενδεχόμενο να κλείσει από τώρα τη συμφωνία, για το καλοκαίρι, είναι πολύ πιθανό, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ήδη ξεκινήσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα