Κόλπο γκρόσο με Τζιμπούρ ο Άρης

Δυναμώνει πολύ ο Άρης ενόψει του πρωταθλήματος της Football League και κακά τα ψέματα, μετά και τη συμφωνία με τον Ραφίκ Τζιμπούρ μετατρέπεται στο απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Η διοίκηση των Θεσσαλονικιών δελέασε τον 32χρονο Αλγερινό με τριετές συμβόλαιο και με αμοιβές που ξεκινούν από 200.000 ευρώ και φτάνουν τις 250.000 ευρώ το χρόνο. Αν, μάλιστα, επιτευχθούν όλοι οι στόχοι το ποσό που θα εισπράξει θα πλησιάσει το ένα εκατομμύριο ευρώ σε βάθος τριετίας.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο χρόνο υπάρχει πριμ ανόδου και στα άλλα δύο μπόνους ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ενώ υπάρχουν και έξτρα πριμ ανάλογα με τα γκολ που θα σημειώσει. Θυμίζουμε πως ο Τζιμπούρ μετά τον περσινό τραυματισμό του, βρήκε τα πατήματά του κοντά στο Μάρτη και έκλεισε καλά τη σεζόν, ενώ αρκετά καλή ήταν και η προπέρσινη σεζόν του στον ΑΠΟΕΛ.

Σίγουρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που στη Football League θα κάνει πλάκα, αλλά από τα 33 του μέχρι τα 35 του σε έναν Άρη της Super League δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα είναι σε θέση να προσφέρει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα