Κόντρα Μαξίμου – ΝΔ για τον διορισμό του πατρός Παππά

Με σχόλιο απάντα το Μέγαρο Μαξίμου στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης και ειδικά της Νέας Δημοκρατίας για τον διορισμό του Στέλιου Παππά, πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, στο τιμόνι του Οργανισμού Αστικών Λεωφορείων Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Το Μαξίμου κάνει λόγο για επίθεση «με αήθη και συκοφαντικό τρόπο» και αναφέρει ότι ο Στέλιος Παππάς έχει «πορεία δεκαετιών στο αριστερό και δημοκρατικό κίνημα και μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα, διατελώντας παράλληλα και Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με καθολική αποδοχή από όλες τις παρατάξεις».

Κάνει επίσης λόγο για «κόπρο του Αυγεία» στον ΟΑΣΘ και κατηγορεί τη ΝΔ ότι «διαχρονικά αποτελεί ιδιοκτησία συγκεκριμένων τζακιών και συνιστά συνώνυμο της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου», καταλήγοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «είναι κωμικοτραγικό να εξαπολύει κατηγορίες για νεποτισμό».

Τι απαντά η Νέα Δημοκρατία

«Είμαστε σίγουροι ότι μεταξύ των εκατοντάδων βιογραφικών που υπεβλήθησαν για τη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ, αυτό του κ. Παππά ήταν το καλύτερο… Κατά σύμπτωση βέβαια ο κ. Παππάς είναι πατέρας του υπουργού και στενού φίλου του πρωθυπουργού, κ. Νίκου Παππά», ανταπαντά η ΝΔ στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Και σε υστερόγραφό της προσθέτει: «Φανταζόμαστε ότι η επιλογή του κ. Ντίμη Αργυρόπουλου στο ΔΣ του ΟΑΣΘ έγινε για να επιβραβευθεί το δημοκρατικό του ήθος. Και αυτό γιατί όλοι θυμόμαστε την προτροπή του σε επίδοξους τρομοκράτες να “φυτέψουν” μία σφαίρα στον τότε υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα!».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα