Κόπηκαν στο τεστ και αποδεσμεύονται!

 

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θεωρούνται ήδη δύο ποδοσφαιριστές, ο 35χρονος Τζιαντομένικο Μέστο και ο 22χρονος Διαμαντής Χουχούμης.

Το συμβόλαιο του Ιταλού λήγει το καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να του προτείνει ανανέωση, ενώ του νεαρού Έλληνα αμυντικού λήγει το 2018, ωστόσο οι «πράσινοι» θα του ζητήσουν να βρει ομάδα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας δεν κατάφεραν σε καμία «στροφή» της σεζόν να δείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν, απογοητεύοντας τον προπονητή τους. Ο Μέστο ήρθε πέρσι και στην αρχή έδειξε τρομερά στοιχεία, αλλά σταδιακά ο… χρόνος άρχισε να τον φθείρει. Ο δε Χουχούμης με το που έγινε μέλος της ανδρικής ομάδας σταμάτησε να εξελίσσεται ως ποδοσφαιριστές.

Η φυγή τους δημιουργεί κενό στα άκρα της άμυνας και ο ΠΑΟ ήδη εξετάζει λύσεις, με τον Κούτρη των Ιωαννίνων να βρίσκεται πρώτος στη λίστα από την ελληνική αγορά για τη θέση του αριστερού μπακ. Το συμβόλαιό του λήγει το 2019, ωστόσο οι «πράσινοι» αισθάνονται πως με ένα φυσιολογικό ποσό, ίσως και με έμψυχο αντάλλαγμα (τον Χουχούμη εν προκειμένω) θα τον κάνουν δικό τους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα