«Κόψε το λαιμό σου και ξεκίνα το πρωτάθλημα»

Κι ενώ οι καταγγελίες του πρώην διαιτητή Μάριου Παναγή αιωρούνται ακόμη πάνω από τον κόσμο του ελληνικού και του κυπριακού ποδοσφαίρου, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ονόμασε μέλος και μέρος της διαφθοράς του ποδοσφαίρου τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο Κύπριος επιτετραμμένος στη χώρα μας προσπαθεί να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο ο ίδιος μπήκε με τα μπούνια.

Ώρες μετά τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα εξέδωσε αυστηρή και προειδοποιητική ανακοίνωση με την οποία διέκοπτε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα μέχρι νεοτέρας, δηλαδή το πόρισμα της πυροσβεστικής, ενώ σήμερα ψάχνει να βρει τρόπο να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, δίχως να υπάρξει ξεκάθαρη κατάσταση στον πίνακα των διαιτητών. Με λίγα λόγια τα έκανε «θάλασσα». Πέραν του ότι τίποτα από αυτά που αναφέρθηκαν στην πρώτη ανακοίνωση της νέα ΕΠΟ με ντιρεκτίβες από τον Κουτσοκούμνη δεν υλοποιήθηκε (με αποκορύφωμα τη συνάντηση των 4 ισχυρών παραγόντων, δεν τους έγινε καν κλήση), ο Κύπριος ξεφτιλίζεται με την προσπάθειά του να επαναρχίσει το πρωτάθλημα, δείχνοντας ασέβεια προς τον Γιώργο Μπίκα.

Εξ’ αρχής η διακοπή ήταν ένα λάθος, καθώς είδαμε και πέρσι πως δεν επιτεύχθηκε τίποτα με τις συνεχείς διακοπές , αλλά όταν ανακοινώνεται, μετά δεν μπορείς να αλλάξεις απόφαση και να φέρεις άνω-κάτω τα προγράμματα όλων των προπονητών! Ο Κουτσοκούμνης, ωστόσο, δέχεται πιέσεις, καθώς η FIFA δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι ενεπλάκη ουσιαστικά για να λυθούν τα προβλήματα και όχι για να δημιουργηθούν καινούρια.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα