Κώστας Αποστολάκης: Γιατί κινήθηκε νομικά

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο Κώστας Αποστολάκης, όπου έκανε πολλές αποκαλύψεις. Ο δημοφιλής ηθοποιός που απολαμβάνει από επιλογή την ελευθερία του μετά το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης του με την Πηνελόπη Πλάκα, έχει ρίξει όλη τη βαρύτητά του στη δουλειά του, αφού πρέπει να εξασφαλίσει το καλύτερο οικονομικό μέλλον για την οικογένειά του και την κόρη του. Σε συνέντευξή του στην Αγγελική Στόγια και στο govastileto.gr, δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και σε αυτούς που του «έφαγαν» χρήματα, κατά των οποίων κινήθηκε νομικά.

Δεδομένου της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας, εσύ δυσκολεύεσαι να τα βγάλεις πέρα ή είσαι από τους ανθρώπους που έχουν κάνει την «κάβα» τους και δεν έχεις τέτοιες ανησυχίες;

Πως δεν έχω ανησυχίες. Εγώ έχω μία κόρη καταρχάς και σκέφτομαι το μέλλον της πιο πολύ από το δικό μου. Εγώ μπορώ να περάσω και με 10 ευρώ την εβδομάδα και με 500. Απλά είναι πολλές οι υποχρεώσεις μου: στηρίζω τους γονείς μου, την αδελφή μου, το σπίτι μου και φυσικά το παιδί μου.

Σε πολλούς συναδέλφους σου χρωστάνε χρήματα από δουλειές και μάλιστα κάποιοι έχουν κινηθεί και νομικά. Εσύ ανήκεις σε αυτή την κατηγορία;

Ναι ανήκω κι εγώ. Μου χρωστάνε κι εμένα λεφτά. Σε κάποιους δεν μπορώ να κινηθώ νομικά γιατί κλείσανε. Αυτό σημαίνει ναι , ότι τα έχασα. Και σε άλλους δεν μπορώ να κινηθώ νομικά γιατί δουλεύω ακόμα μαζί τους. Δεν είναι όμως, μόνο στους ηθοποιούς αυτή η κατάσταση αλλά και σε άλλες δουλειές. Δουλεύουν και δεν ξέρουν αν τελικά θα πληρωθούνε.

Σε αγχώνει αυτή η κατάσταση; 

Φυσικά και με αγχώνει! Γιατί δεν είμαι άνθρωπος που έχω αφήσει στην άκρη χρήματα γι’αυτό και προσπαθώ να παράγω συνέχεια. Να σου πω κάτι, εγώ δεν πέτυχα τις «χρυσές» εποχές που οι ηθοποιοί πληρώνοντας 4 και 5 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο. Εγώ έγινα γνωστός όταν ξεκίνησε η κρίση. Δεν ήμουν το 1998, το 2002 που έπαιρναν τα «καλά» χρήματα. Τότε δούλευα θέατρο και ήμουνα μάλιστα και χαμηλόμισθος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα