Κ. Πουπάκης: «Μια σχέση ζωής με την κοινωνία»

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική προσέλευση εκπροσώπων κοινωνικών φορέων, συνδικαλιστικών οργανώσεων, καταναλωτικών κινημάτων, ερευνητικών ινστιτούτων, αλλά κι απλών εργαζομένων, επαγγελματιών, ανέργων και συνταξιούχων- πολιτών, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Μια σχέση ζωής με την κοινωνία» του απερχόμενου ευρωβουλευτή τής Ν.Δ. Κώστα Πουπάκη. Σε αυτό περιέχονται οι θέσεις του για την κρίση, καθώς κι απολογισμός τού έργου του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης με ομιλητές την Μαριέττα Γιαννάκου, επικεφαλής της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., τον Νίκο Σαλαβράκο, ευρωβουλευτή τού ΛΑΟΣ, τον Γιάννη Παναγόπουλο, πρόεδρο της ΓΣΕΕ και τον Ηλία Ηλιόπουλο, πρώην γενικό γραμματέα τής ΑΔΕΔΥ, ενώ διαβάστηκαν μηνύματα των Γιώργου Σταυρακάκη, ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ, και Νίκου Χουντή, ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες του πολιτικού, συνδικαλιστικού, επιστημονικού και δημοσιογραφικού χώρου όπως, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρόεδρος του Βουλής, Δημήτρης Σιούφας, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, ο διευθυντής τού Γραφείου τού πρωθυπουργού Κώστας Μπούρας, οι βουλευτές και πρώην υπουργοί Ντόρα Μπακογιάννη, Προκόπης Παυλόπουλος, Σοφία Βούλτεψη- κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά κι Απόστολος Κράτσας, ο ευρωβουλευτής Ν.Δ. και υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ., Λευτέρης Ζαγορίτης, ο πρόεδρος της Νέας Μέρας, Χρήστος Ζώης, ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιάννης Μανώλης, η πρώην βουλευτής Επικρατείας Ν.Δ., Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα, ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ι.Τ., Νίκος Κιουτσούκης κι ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.), Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα