“Λάθος η λογική εύρεσης αντι-Τσίπρα από την Ν.Δ.”

To όνομά του ακούστηκε για υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ., ωστόσο ο ίδιος κρατά- για την ώρα τουλάχιστον-  κλειστά τα χαρτιά του. Ο λόγος για τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Η εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ πρέπει να γίνει από τη βάση, είναι μια δημοκρατική διαδικασία, είπε ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Απέφυγε να πει εάν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος σημειώνοντας πως ο Βαγγέλης Μειμαράκης είχε σωστή παρουσία στην προεκλογική περίοδο.

Είπε πως πρέπει να δούμε τι θα κάνει ο κ. Μειμαράκης λέγοντας πως πρέπει να τηρηθεί η δεοντολογία. Σημείωσε ότι στην πολιτική δεν υπάρχει επετηρίδα αλλά δεοντολογία που πρέπει να τηρηθεί.

Ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε επίσης πως το τι θα κάνει θα το αποκαλύψει σε χρόνο μέλλοντα και όχι τώρα.
Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε πως είναι ένα μεγάλο και σημαντικό στέλεχος.
Ερωτηθείς εάν η ΝΔ πρέπει να βρει ένα 40αρη αντι-Τσίπρα, απάντησε ότι όποιος προσπαθεί να βρει κάτι τέτοιο θα αποτύχει και σημείωσε πως ο καθένας κρίνεται για την αποτελεσματικότητα του.

Η ΝΔ πρέπει να πολιτευτεί με αξίες ενώ είπε πως το κόμμα έχει μια ιδεολογία και γραμμή ότι ψηφίζουμε με ότι έχει να κάνει με την μείωση των δαπανών και τίποτα με ότι έχει να κάνει με την αύξηση της φορολογίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα