«Λάθος μου που ανανέωσα!»

Τη δική του οπτική γύρω από την υπόθεση «ανανέωσης-αποπομπής» μέσα σε λίγους μήνες, έδωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Sport Fm. Ο αμυντικός της Οσμανλισπόρ ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας πως ο Ιβάν Σαββίδης, με το συναισθηματισμό που τον διακρίνει, είχε δώσει εντολή για ανανέωση, την ώρα που ο Βλάνταν Ίβιτς δεν την επιθυμούσε και ότι ο ίδιος δεν έπρεπε να ανανεώσει βλέποντας αυτή την κατάσταση.

«Δεν είμαι άνθρωπος που κρατά κακία. Είμαι απότομος και παρορμητικός, αλλά στην πορεία χάνομαι. Αυτό πολλές φορές είναι καλό κι άλλες κακό. Δεν θυμάμαι, μετά από καιρό ξεχνάω. Ο καθένας τραβά το δρόμο του και κάνει τις επιλογές του. Στο τέλος θα φανεί ποιος έχει κάνει το λάθος», ήταν τα λόγια του για την υπόθεση.

Από κει και έπειτα ο Τζαβέλλας σχολίασε την παραμονή του στην Τουρκία: « Αγαπάνε πολύ τους Τούρκους ποδοσφαιριστές εδώ, δεν υπάρχει αυτή η αρνητική ενέργεια που υπάρχει στην Ελλάδα προς τους Έλληνες παίκτες. Δεν μιλώ για μένα μόνο, αλλά και για αθλητές που έχουν προσφέρει τόσα, όπως η γενιά του 2004, ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης και τα άλλα παιδιά. Όταν έχουν ακούσει τόσα αυτοί, τι να περιμένεις για σένα που είσαι ένα τίποτα μπροστά σε αυτούς

Προσωπικά, μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω πως ο λαός της Τουρκίας έχει πρόβλημα με τους Έλληνες. Είναι σε επίπεδο πολιτικής όλα αυτά. Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, τόσο στην έδρα μας που είναι ήσυχη, όσο και εκτός έδρας, που έχω παίξει ένα ματς».

Τέλος, αναφέρθηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Οσμανλίσπορ για το Europa League: «Ο Ολυμπιακός είναι κλάσεις ανώτερος από αυτή την ομάδα κι αν είναι σοβαρός δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Και με κάποιους παίκτες που μίλησα λένε πως ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο πλεονέκτημα. Σίγουρα θα κλειστούν με τον Ολυμπιακό, αλλά έχουν ικανούς παίκτες μπροστά. Θεωρώ πως δεν θα έχει πρόβλημα ένας σοβαρός Ολυμπιακός».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα