Λάμπαρντ: «Ευχαρίστως… να αντιμετωπίσω την Τσέλσι»!

Την… ευχαρίστησή του που θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που υπηρέτησε για 13 συναπτά έτη, εξέφρασε ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος πλέον, αγωνίζεται ως δανεικός στην Μάντσεστερ Σίτι, από τη Νέα Υόρκη!

Ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να βρεθεί αντιμέτωπος με τους άλλοτε συμπαίκτες του και πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς με τους «πολίτες»…

«Δεν βλέπω να προκαλεί πρόβλημα σε κανέναν η συμμετοχή μου στο παιχνίδι αυτό. Όσα αισθάνομαι για τους οπαδούς της Τσέλσι, δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα για μένα να αγωνιστώ εκ νέου μπροστά τους. Έχω μόνο καλά συναισθήματα γι’ αυτούς και πιστεύω πως το ίδιο σκέφτονται και εκείνοι για μένα. Ξέρω ότι είχα πει πως δεν παίξω ποτέ για άλλο κλαμπ της Premier League και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συμβεί.

Άφησα την Τσέλσι με το σκεπτικό να αγωνιστώ εκτός συνόρων και υπέγραψα στη Νέα Υόρκη, έχοντας πολύ καλή πίστη και μεγάλη προοπτική για μένα. Η πρόταση της Σίτι ήταν μία ευκαιρία για μένα, προκειμένου να παραμείνω σε καλή κατάσταση, μέχρι να αποκτήσω δικαίωμα συμμετοχής στο MLS. Αν έμενα στα 36 μου για πέντε μήνες εκτός δράσης, δεν γνωρίζω σε ποια κατάσταση θα επέστρεφα στους αγωνιστικούς χώρους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα