Λάμψη με άποψη στα Madwalk!

Πόσο λάμψη και πόσες εκπλήξεις μπορεί να κρύβει ένα σόου μόδας και μουσικής; Αν μιλάμε για τα Madwalk φυσικά η απάντηση είναι πολλές… Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο 56 κτήριο του κέντρου πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», για πέμπτη συνεχή χρονιά το μαγευτικό υπερθέαμα. Πλήθος προσωπικοτήτων έδωσε το «παρών» για άλλη μία φορά στηρίζοντας τον θεσμό.

Στο ειδικά διαμορφωμένο stage παρέλασαν Έλληνες celebrities από διάφορους χώρους, δίνοντας τον καλύτερό τους αυτό!

Μπορεί η Κάτια Ζυγούλη να ταλαιπωρήθηκε από τη σοβαρή λαρυγγίτιδα, παρ’ όλα αυτά έδειξε για άλλη μία φορά τον επαγγελματισμό που τη διέπει, και στάθηκε επάξια στο ύψος που απαιτούσε ο ρόλος της ως παρουσιάστρια του σόου. Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με δημιουργία του Christos Costarellos και κοσμήματα Thallo, η Ελένη Φουρέιρα με ένα σύνολο Balmain και γόβες Louboutin και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έκανε πασαρέλα ντυμένη με ένα νυφικό φόρεμα σχεδιασμένο από τη Σήλια Κριθαριώτη.
Κάθε Ελληνίδα celebrity που ετοιμαζόταν ανέβαινε στη συνέχεια στο red carpet που είχε στηθεί ειδικά για τις ανάγκες της βραδιάς όπου πόζαρε με στιλ και αμέσως μετά, έκανε δηλώσεις στις συγκεντρωμένες τηλεοπτικές κάμερες.

Δείτε ορισμένες από τις χθεσινές εμφανίσεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις και συγκέντρωσαν όλα τα φλας πάνω τους:

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα