Λέτο: Δεν θέλω να εκβιάσω καταστάσεις

Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και εφόσον έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία του θα αγωνιστεί ο Σεμπάστιαν Λέτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντινός άσος συμμετείχε σε εκδήλωση στην μπουτίκ του «τριφυλλιού», γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας, όπως και οι Ζέκα, Μπουμάλ που επίσης έδωσαν το «παρών».

Αναλυτικά οι δηλώσεις των τριών παικτών:

Σεμπάστιαν Λέτο: «Προχωράω βήμα, βήμα. Δεν θέλω να εκβιάσω καταστάσεις. Είμαι εδώ και 10 μέρες που προπονούμαι. Εχω μιλήσει με τον προπονητή. Δεν είναι θέμα μιας ή δυο ημερών, αλλά προετοιμάζομαι με τον καλύτερο τρόπο.Είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους μας και για κάθε παίκτη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που έχουν έρθει, καθώς, επίσης, και αυτούς που δεν μπορούσαν να έρθουν».
Ζέκα: «Περήφανος για τον κόσμο»

Κάρλος Ζέκα: «Είναι μεγάλη περηφάνια να βρίσκομαι εδώ δίπλα στους φιλάθλους μας που πάντα μας υποστηρίζουν και είναι συνέχεια δίπλα μας. Πρωταρχικός μας ρόλος είναι να προσφέρουμε σε αυτούς κάτι. Γι αυτό βρισκόμαστε εδώ, σκοπός μας είναι η νίκη γι αυτούς και για εμάς τους ίδιους και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά με τη νίκη μας τόσο στην ομάδα όσο και στους φιλάθλους μας».

Ολιβιέ Μπουμάλ: «Όλα πάνε πολύ καλύτερα απ ότι ήλπιζα και σε μικρό χρονικό διάστημα θα είμαι και πάλι πίσω με όλη την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για εμένα, που είμαι τραυματίας. Οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό να πλαισιωνόμαστε από τους φιλάθλους μας κι εμείς από την πλευρά μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα