Λίβερπουλ: Από τον Όλυμπο στα Τάρταρα

Μέσα σε μία εβδομάδα, η Λίβερπουλ έχασε τα πάντα… Το θαύμα που προσπάθησε να παρουσιάσει ο Γιούργκεν Κλοπ τελικά δεν επιτεύχθηκε, παρ’ ότι η βελτίωση ήταν σαφής και η προοπτική για το μέλλον ακόμη καλύτερη.

Η Λίβερπουλ, ωστόσο, πραγματοποίησε ένα μεγάλο come back στην Premier League, έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League, παρόλα αυτά όμως, του χρόνου δεν θα αγωνίζεται σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς στο πρωτάθλημα κατέληξε στην 8η θέση, η οποία δεν έχει ως έπαθλο κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η κατάκτηση του Europa League από τη Λίβερπουλ στον τελικό της Βασιλείας ήταν και η τελευταία ευκαιρία της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν και συγκεκριμένα στο Champions League -ως κάτοχος του τροπαίου.

Μετά την τελευταία αυτή εξέλιξη, το σίγουρο είναι ότι ανατρέπεται και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Πολλοί παίκτες θα το σκεφτούν σοβαρά να φορέσουν τη φανέλα των «κόκκινων», καθώς η συμμετοχή στους ευρωπαϊκούς θεσμούς αποτελεί μεγάλο κίνητρο. Ο Γιούργκεν Κλοπ θα συναντήσει αρκετές δυσκολίες στην ολοκλήρωση των κινήσεων που έχει προγραμματίσει να κάνει, ενώ θα αυξηθεί και το κόστος, καθώς η Λίβερπουλ θα κληθεί να προσφέρει οικονομικά κίνητρα στους υποψήφιους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα